Denne Lille Musik Test Afslører Alt Om Dig

Der er rigtigt meget science fiction der handler om dystopiske samfund, hvor maskiner kan aflæse alle dine dybeste hemmeligheder igennem avanceret teknologi. Men hvad hvis der fandtes noget her og nu, i vores verden og tid, som kunne gøre næsten det samme? Hvad hvis folk kunne lære dig at kende på en måde, som du måske knap nok kender dig selv, blot ved at stille et enkelt spørgsmål? Det er faktisk muligt, og jeg forklarer det hele i denne artikel.

Der er nemlig en lille musik test, som afslører alt om dig som person. Eller i hvert fald en helt masse. Det er en måde at få dig til at afsløre noget omkring din underbevidsthed, som du måske ikke engang selv er klar over. Når man kender til denne puslebrik i din psyke, så kan man lige pludseligt lave meget stærke hypoteser omkring dine tanker om stort set hvad som helst. Der er endda visse former for adfærd, som det ville være muligt at analysere sig frem til. Eksempelvis hvorvidt du ville vælge leasing af varebiler frem for at købe dem, hvis du stod med den beslutning. Fordi spørgsmålet er teoretisk, og ingen af de adspurgte arbejder med varebiler generelt, så er det ikke noget den adspurgte har et svar klar på. De fleste tænker sig om i mange minutter før de svarer. Men psykologen har allerede gættet, med 85% præcision, hvad du ender med at vælge. Blot ud fra resultatet af den lille musik test.

Så hvad går musik testen ud på? Jo, det er meget simpelt. Det kan være jeg spørger dig, hvad din yndlingssang er. Efter du har svaret, så spørger jeg hvad sangen handler om. Alt efter hvad du svarer her, så ved jeg nu noget om din underbevidsthed!

Der er nemlig nogle mennesker der lytter til musik for musikkens skyld, mens andre lytter til musik med en særlig fokus på lyrikken. Hvis man lytter til musik uden at gå op i hvad der bliver sunget, så er der god chance for, at man ikke engang ved hvad ens yndlingssang handler om: det er bare god musik!

Folk der primært hører lyrikken har en tendens til at være mindre følelsesmæssigt involveret i de beslutninger de tager. De kigger på tingene sort og hvidt, så at sige. Mulighederne opvejes i forhold til hinanden, og den rationelle beslutning bliver fundet. Dem der ”overser” lyrikken har det derimod med at lade sig styre af følelser og mavefornemmelser. Her er indpakningen af et spørgsmål en langt større faktor, end det ville være, for en person der ikke er følelsesmæssigt involveret.

Så måske det er en overdrivelse at sige, at testen afslører alt om dig. Men den afslører en fundamental del af den måde, du som menneske træffer beslutninger på, i stort set ethvert område af dit liv, med skræmmende præcision.