Vores tanker om One Of Us Is Lying

One Of Us Is Lying er en bog, der fanger din opmærksomhed lige fra første stykke og holder dig fanget til sidste side. Det er en bog, der virkelig skiller sig ud.
Bogen handler om 5 unge mennesker, der er i gymnasiet. De 5 har ikke meget til fælles, men de ender dog alle sammen i fængsel. Grunden til at de 5 er endt i fængsel er, at de er blevet anklaget for at have myrdet en af de andre.
Det er en bog, der virkelig spænder ben for dig. Jeg vil ikke afsløre hvordan den ender, men jeg kan sige så meget, at det er en bog der virkelig tager fat. Bogen kunne sagtens være en film.
Det er en bog, jeg personligt vil anbefale til alle. Jeg har aldrig læst en bog der mindede så meget om en spændingsfilm før.

Hvorfor skal du læse bogen

Der er rigtig mange grunde til, hvorfor du burde læse denne fantastiske bog, men én af dem er, at den er så velskrevet. Forfatteren formår at fange læserens opmærksomhed fra første side og holde den fanget indtil sidste side.
En anden grund til, hvorfor du skal læse denne bog, er dens spændende handling. Historien er original og virkelig spændende. Den er også meget velfortalt og flyder rigtig godt.
Jeg vil klart anbefale denne bog til alle.

Hvem er bogen for

Bogen er for alle. Der er ingen aldersgrænse, fordi bogen ikke indeholder noget stødende eller vulgært sprog. Dog vil jeg mene, at den er bedst egnet til unge eller voksne, da den indeholder emner som død og mord. Skal du have en god spændingsbog, så er denne bog lige noget for dig.

Alternativer

Hvis man ikke er vild med One Of Us Is Lying, så er en anden bog, der godt kunne være noget for dig, Stephen King’s Det. Det er en bog, der også skiller sig ud. Det er en bog, der er velskrevet og velfortalt. Bogen er også meget spændende og kan få selv den mest kræsne læser til at læse videre. Dog skal man være forberedt på, at det er en bog, der indeholder meget stødende og vulgært sprog. Og at den er virkelig gru.

Konklusion

Konklusionen er, at denne bog er en bog, der skiller sig ud. Den er en bog, der fanger din opmærksomhed, holder den fanget og får dig til at læse videre. Det er en bog, der vil fange selv den mest kræsne læser.