Sådan får du styr på alle dine billeder på telefonen

Vi kender det alle. Vi ligger alle sammen inde med tonsvis af billeder på mobilen og på tablet’en, men det er sjældent, vi egentlig får kigget på dem, efter de er taget. Og det er en skam, for der er en grund til, at vi har taget lige netop de billeder, og derfor skal de også tages i brug. Men det behøver ikke at være i et gammeldags fotoalbum, som man alligevel ikke får taget frem. Nej, i stedet bør du lave din egen plakat med alle dine yndlingsbilleder, som du kan hænge op derhjemme. Og det er ikke svært at lave sin egen plakat, for du kan gøre det ved at overføre dine fotos direkte fra computeren, mobilen eller din tablet og derefter selv bestemme hvilken rækkefølge, de skal optræde i. Derudover kan du selv bestemme, hvorvidt billederne skal være i farver eller sort/hvid, om baggrunden skal være hvid eller sort, og ligeledes størrelsen på selve plakaten.

Det tager ingen tid at lave sin egen plakat

Det lyder måske voldsomt, når du skal lave din egen plakat, men det tager virkelig ikke særlig lang tid, når først du kommer i gang. Det, der tager længst tid, er højst sandsynligt at være i stand til at vælge imellem de mange skønne fotos og minder, du har liggende på dine digitale apparater. For når først du åbner op for godteposen med alle dine mange gode minder, kommer du nok til at tænke tilbage på de mange gode oplevelser og historier, som hvert billeder repræsenterer.

Du kan nemt lave din egen plakat ved at udvælge de billeder, du bedst kan lide, for derefter at overføre dem til din plakat. Derefter kan du vende og dreje dem, som du har lyst, ændre på rækkefølgen, og selvfølgelig tilføje og fjerne billeder løbende, hvis du finder ud af, at de ikke passer ind alligevel.
Det er sjovt at lave sin egen plakat, og du kan for eksempel vælge et tema såsom fødselsdag, en god ferie, dit barns første år, en konfirmation, så billederne får en rød tråd og alle passer sammen. Når du laver din egen plakat, kan alle billederne også være af forskellig art og blot være de billeder og fotos, som du synes allerbedst om.

Når du laver din egen plakat, behøver den ikke nødvendigvis at være til dig selv. Den er også ideel som gave til din veninde, din kæreste, mor, eller kollega, og vedkommende vil helt sikkert blive ellevild over at få sådan en flot og personlig overraskelse.