Hvordan du kan spare penge på børnetøj?

Det er dyrt at få børn. Og jo flere børn, jo større udgifter. Hvis man skal se positivt på det, kan barn nr 2 være billigere end den første, da legetøj, udstyr og tøj kan gå i arv.

Men det er dyrt med børn, hvor pengene hurtigt får ben at gå på. Der skal købes mange ting i forhold til mad, bleer, børnehave, skole, legetøj til indendørs og udendørsbrug, samt det nødvendige tøj der skal passe til alle årstider. Men du kan dog spare lidt på tøjet, ved at følge et par simple råd.

Hvordan du kan spare penge på børnetøj?

Planlæg for at undgå impulskøb

Der hvor de fleste af os ”smider penge i grams” er ved impulskøb. Det er ikke tilfældigt, hvilke varer der ligger ved kassen i supermarkedet. De ligger der for at lokke dig og din vane med impulskøb. Der ligger slik i forskellige populære former, men også batterier, kondomer, graviditetstest og meget andet der spiller på vores følelser.

Det samme gør sig gældende, når du besøger en tøjbutik. Her kan vi ofte forfalde til impulskøb, fordi butikkerne ligger smarte sweatshirts lige indenfor døren der lyser op lige i hovedet af os. Helt ligesom vores trang til impulskøb også gør sig gældende i Babysam eller online når vi browser efter tøj til børnene.

Hold for øje, hvad der brug for – ikke hvad der kan føles godt at eje. Hvilket især gælder børn, som ikke er født med smag for dyre mærker og lignede, men påvirket af os voksne.

Planlæg og sov på tingene før du smider noget i indkøbskurven.

Få øje for tilbudstidspunkter

Du kan spare mange penge ved at købe tøj på tilbud. Bestseller virker til at tjene penge, men mange butikker som videresælger tøjet, har ofte ondt i pungen.

Adidas sneakers børn eller andet smart modetøj i årstidens mode, skal skiftes ud med den kommende kollektion. Ingen butikker har lyst til at brænde ind med tøj der går af mode, for kollektionerne kommer mange gange om året, og skubber den hængende kollektion ud. Derfor kan du spare gode penge på tilbud mellem forår, sommer, efterår og vinter perioderne, der sjovt nok følger kollektionerne.

Sidst på året, hvor november med singles day og black friday er et trækplaster. Men med hensyn til tøj, legetøj og en del andre produkter, kan du ofte finde billigere i dagene op til juleaften.

Regnskabsåret er ved at være omme, og firmaerne skal have penge i kassen. Dette tidspunkt er også hvor mange butikker drejer nøglen om. Hvis du har det i dig, kan du med garanti også prutte om prisen ved de fleste butikker – Lidt svære online.

Brugt

Du kan finde rigtig meget fed designer tøj i Røde Kors og lignede genbrugsforretninger. Og det gør sig også gældende til børn, hvor du kan finde kvalitetsmærker til meget billige penge.

Tøj går i arv

Det er helt normalt at lade tøj gå i arv mellem søskende, vennepar, familie eller andre relationer. Som sagt, så er børn kun interesserede i nyt, brugt og mærker, hvis de bliver påvirket udefra, hvilket ofte er i hjemmet.